Vive el Elche entre amigos

Vive el Elche entre amigos

jueves, 2 de septiembre de 2010

Començament victoriós


El començament no podia ser millor, tot està eixint a cor què vols. Primera victòria en lliga per 1-0 contra el Recre i golejada en casa 4-1 contra el CD Tenerife, un dels aspirants a retornar a la màxima categoria, i el que és més important...WAKASO JA MARCA!!! La bomba atòmica!!!
Esperem que aquest començament de lliga i copa no siga cap visió desèrtica, sinó el símptoma d'un equip competitiu que lluite tota la temporada per l'ascens i no a espentes i redolons com en altres tantes temporades.
El pròxim dissabte ens espera un partit molt complicat a Cartagena, però confíem en traure un bon resultat del Cartagonova per a afrontar amb més il·lusió encara el proper partit en casa contra el R. Betis de Jorge Molina, qui no podrà visitar l'estadi d'Altzavares per una problema al turmell.
Amb el desig que continue la ratxa a Cartagena, us deixem fins a una ocasió.
Però ans, volem aprofitar l'avinentesa per a recordar-vos que teniu les bufandes de la penya a la disposició de tot aquell que ho desitge pel preu de 9€. També comunicar que tot aquell que vulga formar part d'Altzavares Nord que s'informe en el gol nord del Martínez Valero en cada partit i/o al Bar-Penya Franja Verde que sita en C/Antonio Garcia Cayuelas, 49, al barri de Carrús zona sant Crispí, Elx.
Sense més,
FORÇA ELX!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL ÉXITO ES EL PREMIO DE AQUELLOS QUE CONFÍAN - ABÓNATE!