Vive el Elche entre amigos

Vive el Elche entre amigos

lunes, 20 de septiembre de 2010

Arrencada de cavall...parada de somera.


Així podríem calificar l'inici de temporada del nostre Elx. Dues victòries i dues derrotes, incògnita total. Després de la primer derrota en lliga contra el R. Betis (actual líder de la categoria), l'equip d'Altzavares viatjava a la capital catalana més de 20 anys després per a enfrontar-se al filial del FC Barcelona al Mini Estadi. Per aquest motiu, un grup de socis d'Altzavares Nord es desplaçà a la Ciutat Comptal amb la idea de dur els tres punts, malauradament per motius laborals la presència d'AN es limità a 5 socis.


Uns divendres, altres el mateix dissabte, els vora centerar d'aficionats que estiguerem a Barcelona es deixaren notar per la ciutat amb els nostres colors, especialment a les rodalies de les instal·lacions del FC Barcelona, on després de dinar, ens dirigírem al Mini Estadi per a rebre els jugadors franjaverds. La gran majoria de seguidors vam estar allotjats a la graderia alta de gol nord del Mini Estadi, amb un exquisit tractament per part dels membres de seguretat del Barça així com de l'afició catalana en general, amb els quals alguns tinguérem l'ocasió de parlar, lamentant-se de la desfeta del primer equip la setmana passada i desitjant-nos l'ascens ja que alguns encara recorden el pas de l'Elx per la màxima categoria i els enfrontaments amb els blaugrana.


El partit començà igualat i imprecís, en part degut a la rapidesa de la gespa provocada per la pluja caiguda a Barcelona durant la jornada anterior i el matí de dissabte. Ocasions clares per als nostres que desgraciadament desaprofitàrem. No així el Barcelona At., que a la vora del descans es trobà amb l'1-0 amb un gol en un més que possible fora de joc. Esperàvem una reacció dels nostres en la segona meitat, però lluny d'açò, el que arribà fou un festival de l'equip de Luis Enrique que mogué el baló tot fent recordar el millor futbol del primer equip. I així, a falta de 10 minuts per al final, Nolito lliure de marca establia el definitiu 2-0, derrota justa i que de no haver sigut per Caballero, només es va quedar en eixe 2-0. Al final, cares de desencant i xerrades amb alguns jugadors que ens agraïren l'assistència, com Caballero, Kike Mateo o Santos, qui ens assegurà que eixiran a per totes el proper diumenge...esperem que així siga.


Els últims membres d'Altzavares Nord, xafàrem terres il·licitanes al voltant dels primers minuts del dilluns, després d'un cap de setmana frenètic a terres catalanes que tingué com a únic punt negre la derrota del nostre Elx. Ara, ja toca pensar en el R. Valladolid, diumenge a les 12:00, no serà fàcil, però confíem en la victòria:


ARA I SEMPRE,


FORÇA ELX

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL ÉXITO ES EL PREMIO DE AQUELLOS QUE CONFÍAN - ABÓNATE!