Vive el Elche entre amigos

Vive el Elche entre amigos

martes, 26 de abril de 2011

PRÒXIMA ESTACIÓ: SALAMANCA

Amb la il·lusió de fregar ja les posicions de promoció d'ascens a 1ª divisió, la penya prepara el proper desplaçament a la capital charra . Aprofitant el pont festiu de Sant Vicent, segurament serà un bon grup el que es desplace a Salamanca per a recolzar l'equip en el moment esportiu més dolç dels últims 23 anys, amb totes les possibilitats del món per poder tornar a la màxima categoria.

El passat Dissabte de Glòria va ser d'açò, de glòria, golejada contra un equip que no se'ns havia donat massa bé en els últims enfrontaments, però sembla que enguany poc o res se'ns resisteix i acabem amb tots els "gafes" que se'ns posen per davant -amb permís de la UD Las Palmas...-. Un momument cal alçar a Àngel, el jugador canari va completar el millor partit des que vesteix la samarreta de la franja verda, i és que quan pitjor es presentava la cosa amb l'expulsió injusta de Kike Mateo, fou capaç de marcar dos nous gols deixant el 3-0 en el marcador. Resaltar la presència amb Altzavares Nord del nostre nou protegit, arribat des de terres balcàniques, més concretament des de Bulgària, Simeon Stoyanof, més conegut en l'àmbit futbolístic com a Monko, un seguidor que ja vulgueren molts il·licitans seguir el seu exemple d'entrega en l'animació. L'equip viatjarà a Salamanca amb un bon nombre de baixes, però aquest equip creix davant les hostilitats i estem segurs que ho donaran tot a la ciutat universitària per excel·lència aconseguint bons resultats acadèmics...


Esperem que siga un dels viatges amb més presència de membres d'Altzavares Nord, siga com siga, desitgem que siguen molts els seguidors que s'animen a viatjar a Salamanca i recolzar l'equip, que bé s'ho mareix, sabem que no és bona època pel tema econòmic, però de tant en tant paga la pena pagar-se un caprici, i Salamanca és un magnífic lloc per a fer-ho. Siga com siga, atravesarem les carreteres espanyoles amb tota la il·lusió del món amb la intenció de tancar la plaça de play off, no serà fàcil, el Salamanca s'hi juga la vida.






A PER ELLS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL ÉXITO ES EL PREMIO DE AQUELLOS QUE CONFÍAN - ABÓNATE!