Vive el Elche entre amigos

Vive el Elche entre amigos

miércoles, 16 de febrero de 2011

Evitar nous fantasmes

Tots recordem què va passar la temporada passada després de golejar al Benito Villamarín, eufòria col·lectiva, un Martínez Valero de gom a gom com feia anys no s'hi veia i desfeta contra el filial groguet. Aquesta vegada també hem golejat el Betis, 1-4, però malauradament els seguidors blanquiverds no tenim l'eufòria d'aquell mes d'abril i potser estem més pendents de temes extraesportius que del que de veritat hauria d'importar. Però sí hi ha una cosa semblant a aquell 30 d'abril de l'any passat, i és que rebrem un filial, aquesta vegada un filial de candeletes, el Barça At., poca broma, possiblement un dels equips que millor futbol practica de tota la categoria.
Molts anys feia que el filial blaugrana no xafava l'herba del Martínez Valero, concretament des de la temporada de l'últim ascens a primera, 87-88, amb Mesones a la banqueta. El partit acabà amb golejada local per 3-0 amb gols de Bracun i Sixto -que en glòria sia- per dues vegades. I és que històricament les visites del Barça At. se'ns han donat bastant bé, 4 victòries locals i només un empat. Però açò només són estadístiques, sinó, només cal recordar el passat partit contra el Cartagena, equip que mai havia aconseguit la victòria a l'estadi d'Altzavares i que guanyà el partit per 1-2. Esperem que l'equip estiga carregat de moral després de la victòria a Sevilla i puga fer de nou un bon partit davant els deixebles de Luís Enrique per a d'aquesta manera evitar els fantasmes que semblen perseguir-nos davant equips filials i sobretot per a continuar l'escalada de posicions cercant eixos 50-51 punts que donen la tranquil·litat en la categoria, i per què no, engantxar-nos de nou a les posicions que donen accés al play-off d'ascens, en aquesta categoria el que hui és negre demà pot ser blanc.
Altzavares Nord tornarà a fer costat a l'equip. La jornada començarà a les rodalies de l'estadi amb un dinar de cabasset i sangriada per als socis de la penya, continuarem amb la protesta necessària contra el Consell d'Administració i acabarem a la nostra ubicació de gol nord intentant ajudar al màxim el nostre equip en busca de la victòria. Esperem que així siga i que l'afició a poc a poc torne a despertar.

FORÇA ELX!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL ÉXITO ES EL PREMIO DE AQUELLOS QUE CONFÍAN - ABÓNATE!